Wat jij kunt leren van mijn hamsterwangen
10 januari 2023

“Als jij lacht, ben je net een hamster”, zegt één van mijn beste vriendinnen altijd tegen me. Dan trek je je neus op en worden je wangen bol 🤣

Nou bedankt. Als tiener vond ik dat natuurlijk drie keer ruk, want wie wil er nou schattig zijn als een hamster? Je wil knap zijn, en sexy!

Maar hoe ouder ik word, hoe blijer ik ben met mijn hamsterwangen. Why? Nou één: omdat ik daardoor vaak jonger word geschat (yess toch nog een uiterlijk voordeel 🤣), maar de belangrijkste:

Ik ben benaderbaar! Blijkbaar kom ik sympathiek over, ook bij mensen die me nog niet kennen. Dus ik word regelmatig aangesproken: door mensen op straat of in de winkel om iets te vragen, maar óók online als het gaat over mijn werk.

En zo raak ik altijd verzeild in de leukste gesprekken, online en offline. Meestal gewoon random, maar dit heeft ook vaak geresulteerd in toffe samenwerkingen.

Wat heb jij dan aan die hamsterwangen van mij? Nou dit; zorg dat je laat zien online dat je likeable bent! Die gunfactor is zo belangrijk. Als jij jezelf alleen maar als zakelijk en professioneel profileert, durft geen kip je een bericht te sturen.

Laat dus – buiten je expertise over je vakgebied – ook je menselijke kant zien. Wie ben jij als je niet werkt?

Hoeveel mensen ook vertrouwen op je expertise, ze willen ook gewoon een léuke samenwerking.

Hoe benaderbaar ben jij denk je?

Paulien de branding masjien

Aangenaam! Vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je er niet uit? Huur mijn hoofd! In een uur geven we je huisstijl een BOOST óf we werken we een marketingconcept uit. Daarnaast organiseer ik bijna maandelijks een BOOSTcamp, waarmee we in groepsverband aan de slag gaan met een onderdeel van je branding!

Ben je zelf totáál niet creatief en heb je echt GEEN idee? Adopteer dan een kant-en-klare huisstijl! Ik laat je zien hoe je deze toe kunt passen op je social media en bijvoorbeeld op je website! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *