Wat meer info over Branding BOOSTcamp!
12 januari 2023

Hoiiii daar was ik hoor! In deze live-video vertel ik je wat meer over Branding BOOSTcamp en beantwoord ik deze vragen voor je;

– Wat gaan we allemaal behandelen?
– Hoeveel tijd kost het me?
– Wat als ik er niet alle dagen bij kan zijn?
– Is het ook voor starters?
– Is het ook voor ervaren ondernemers? 😆
– Wat als ik al een huisstijl heb?
– Wat ‘heb’ ik na deze training?
– Moet ik handig zijn met Canva?

Nog meer vragen? Stel je die gerust via DM of hieronder, of kijk op mijn website (link in bioooo)

Ik heb er zin in peeps!! Let’s have some fun!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *