Zakelijke obstipatie
1 september 2023

Ik had last van zakelijke obstipatie. Ken je dat? Dat gevoel dat je hebt na een high tea. Je hebt onwijs veel lekkere dingen gegeten, maar het was net ff te veel. En nu zit je met een opgeblazen buik en een suikerdip.

Zo voelde ik me de laatste tijd, maar dan zakelijk (en okee ook letterlijk na al die softijsjes). Ik ben met een héleboel toffe projecten tegelijk bezig. Ik kan niet kiezen, I love them all. Maar op een gegeven moment zijn ze állemaal leuk dus doe je van alles wat, maar daardoor komt er niks meer uit je vingers.

Volledige obstipatie.

Maar vandaag kreeg ik de geest weer! Ik verstuurde 23 mails, plande nieuwe afspraken in, rondde meerdere projecten af, en er kwam weer ruimte! Oeeee wat een lekker gevoel, dat gevoel van RATS RATS RATS, als van die lekkere dikke scheten die weer ruimte in je buik creëren, en plek maken voor wat nieuws 😜

En dat deed me denken aan een filmpje dat ik laatst voorbij zag komen van een man, die net een indrukwekkende ayahuasca ceremonie had gedaan. Wat hij maar bleef herhalen, was dat het in het leven alleen maar draait om ruimte maken.

“Ruimte maken om te creëren.”

En die raakte een snaar bij mij. Ik houd van creëren, maar ik creëer zóveel dat er geen ruimte meer is óm te creëren, snap je? 😄

Dus de komende maanden staan bij mij in het teken van ruimte creëren. Geen zakelijke obstipatie meer, maar lekker een hoop lucht.

Geen gebakken lucht 😜 maar een lekkere luchtigheid waarin alles mogelijk is. Zowel voor jou als voor mij. Waarin we de ruimte hebben om samen te creëren.

Kan jouw bedrijf ook wat lucht gebruiken? Ik kan nu een heleboel slechte vergelijkingen met klysma’s gaan maken, maar laten we het er maar op houden dat ik je graag help om wat meer ruimte te creëren in je hoofd en in je bedrijf 😉

Liefs!

Paulien van Bunnik

Aangenaam, tof dat je een kijkje in mijn hoofd komt nemen! Ik ben fulltime ideeëngenerator, vakidioot en groot fan van marketing, branding en ondernemen. Makkelijker kunnen we het wél maken, én leuker.

Kom je ergens niet uit? Huur mijn hoofd! In 1,5 uur werken we samen aan je positionering, je huisstijl óf je social media strategie. Ik zorg dat je weer lol krijgt in je online zichtbaarheid, zodat je klanten áántrekt. 

Liever kant-en-klaar? Adopteer een kant-en-klare huisstijl! Ready to rumble?

werk-aan-jouw-merk-paulien

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *